Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A legtöbb citromlé kinyerése
A legtöbb citromlé kinyerése már a piacon elkezdődik: minél vékonyabb héjú citromokat válogass. Mosd le meleg vízzel, tedd az asztalra, és görgesd át párszor a tenyereddel, hogy megpuhuljon. Ha nincs kéznél citromfacsaró, egy evőkanál is megteszi.
Ne vegyél vastag héjú citromot, mert abban csak a fehér héj sok:
citromlé, reszelni való citromhéj kevés lesz. Lehetőleg sötétebb
élénksárga, kemény citromot válassz.
Ha csak egy csepp citromlére van szükséged, nem kell rögtön konyhakéssel
nekiesni. Szúrd meg egy villával, hústűvel, úgy csöpögtess!
Ha a lehető legtöbb levet akarod kinyerni a citromból, tenyeredben melegítsd fel egy kicsit, vagy 3 percig áztasd forró vízbe, s csak utána csavard ki! Vannak olyan zöldségek és gyümölcsök (mint például az avokádó vagy az alma), amelyek oxidációját a citromlé megakadályozza, s még ízüket is kiemeli.
A citromot érdemes naponta fogyasztani.
Miért is?
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!