Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sztévia - Stivia | ||
Egységár (darab):
1 300 Ft
|
||
Sztévia – Steaviae folium
A stevia a cukornál sokkal édesebb, teljesen ártalmatlan null kalóriás édesítőszer. Japánban pl. betiltották a mesterséges édesítőszereket, és a legnagyobb cukormentes üdítő és rágógumi márkák kizárólag a steviától édesek. Kockázatmentesen cukorként használható édességek, sütemények vagy kávé készítésekor – mert túladagolva sem veszélyes. Mivel Japánban rengeteg kutatást végeztek a steviával, tudjuk, hogy édességén kívül sok egyéb jó hatással van a cukoranyagcserére, és emésztéssegítő is. A cukorbetegek számára ezért kiváló univerzális étrend kiegészítő bármilyen terápiánál. A magas vérnyomás megelőzésére is használják. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális, vírusellenes hatásait is kimutatták ennek a cukornál sokkal édesebb növénynek. Hasfájásra is szokták használni.
Forrázzuk le annyi evőkanál stevia levelet, ahány deciliternyi vizet fogunk használni. Tíz percig letakarva hagyjuk ázni, és utána szűrjük le. Ez az esszencia hűtőben is eláll, és sütéshez, főzéshez, kávéba, teába mindenki a saját íze szerint adagolhatja cukor helyett.
Teaként egy mokkáskanálnyit forrázzunk le 2-3 dl vízzel 10 percre, és citrommal vagy anélkül napjában több csészényit is fogyaszthatunk belőle. |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!