Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Isten Patikája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Isten Patikája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hideg, megfázásra hajlamosító időben elkél a természet adta segítség.
Gondolta volna, hogy a hagymából igen hatásos megfázás, köhögés elleni tea készíthető? A hagyma tea azon túl, hogy nagyszerű a köhögés és a megfázás csillapítására, kiváló antibakteriális hatással is bír.
A hagyma teának többféle elkészítési módja is ismeretes. Lehet önállóan, vagy egy másik egészséges növénnyel együtt főzve is készíteni.
Az alap hagyma tea receptje:
A gyömbéres hagyma tea receptje:
Hozzávalók: 5 szelet gyömbér, 2 kisebb újhagyma, 2 teáskanál zöld tea (vagy 2 filteres tea), 850 ml víz, egy csipet só
Elkészítése:
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!